Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

« Παρών ο Χρήστος Παππούς στο κάλεσμα ΖΩΗΣ στην αιμοδοσία για τα παιδιά»





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

« Παρών ο Χρήστος Παππούς στο κάλεσμα ΖΩΗΣ στην αιμοδοσία για τα παιδιά»

Τα συγχαρητήριά του στις Ενώσεις Γονέων Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου και στο Σύλλογο Τριτέκνων, για τη διοργάνωση της αιμοδοσίας για παιδιά, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, 9 Μαρτίου 2014, στο Ζεφύρι, εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης «νέα εποχή», Χρήστος Παππούς. Δεν παρέλειψε ακόμα να ευχαριστήσει το προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, αλλά και τις δεκάδες αιμοδοτών που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα ανθρωπιάς.
Ο Χρήστος Παππούς που έδωσε κι ο ίδιος αίμα, τόνισε ότι η πρωτοβουλία των τριών φορέων έδειξε ότι όταν όλοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας, τότε φτάνουμε στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Πρόσθεσε ακόμα ότι η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί με την ενίσχυση της δημοτικής τράπεζας, που εμφανίζει έλλειμμα αίματος.
«Παρά την προσπάθεια του προσωπικού της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, η συγκεκριμένη δομή υστερεί. Εμείς, ως αυριανή διοίκηση του Δήμου θα τη στηρίξουμε, όπως κι όλες τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης. Πιστεύουμε στις δυνατότητες του προσωπικού του Δήμου και είμαστε βέβαιοι ότι με την πολύτιμη συμβολή του θα προσφέρουμε στους δημότες αυτά που δικαιούνται», τόνισε χαρακτηριστικά, ο Χρήστος Παππούς.
 (4 φωτογραφίες)